Printed From:

ELKÖTELEZETTSÉGÜNK

A védőoltások évente több mint 3 millió emberéletet mentenek meg azáltal, hogy a diftéria, a tetanusz, a szamárköhögés és a kanyaró már nem szedi áldozatait – azonban még így is több mint 3 millió ember hal meg amiatt, hogy nem jut megfelelő védőoltáshoz.

Megfelelő erőfeszítéssel elérhető, hogy 2015-re az immunizálással évente négy-öt millió gyermek halálozását előzzük meg. Álmunk egy olyan világ, amelyben senki sem szenved vagy hal meg olyan betegségben, amely védőoltással megelőzhető.

Ahhoz, hogy az álmunk valóra váljon, bízunk az együttműködésben, az innovációban és az oktatásban. Ha tájékoztatjuk az embereket a betegség társadalomra és gazdaságra rótt terheiről és a védőoltások valódi értékéről, több életet tudunk megmenteni.

Forrás: Egészségügyi Világszervezet (WHO)

További információ a globális immunizációs adatokról a WHO honlapján található

 

KÜLDETÉSÜNK

Oltásokat fejlesztünk, életeket mentünk

Küldetésünk az emberek egészségének megóvása és javítása a világ minden táján. Aktív szerepet kell vállalnunk azáltal, hogy kiváló minőségű, innovatív oltóanyagokat biztosítunk a betegségek megelőzésére és kezelésére, és azáltal, hogy az immunizálással foglalkozó csoportok aktív szereplőivé válunk, a lehető legnagyobb mértékben növelve a védőoltások alkalmazását.

Az ismertető letöltéséhez kattintson ide...