Printed From:

Kapcsolat

Feltételezett mellékhatások bejelentése

A gyógyszer engedélyezését követően lényeges a feltételezett mellékhatások bejelentése, mert ez fontos eszköze annak, hogy a gyógyszer előny/kockázat profilját folyamatosan figyelemmel lehessen kísérni. Amennyiben feltételezett mellékhatást kíván bejelenteni, kérjük, hívja a Gyógyszerinformációs Szolgálatunkat a +36 1 505 0055 telefonszámon!

Orvosi témájú kérdések bejelentése

Ha Ön nem orvos és

  • megjegyzései személyes egészségi állapottal vagy orvosi kérdésekkel kapcsolatos, kérjük, forduljon egészségügyi szakemberhez.
  • kérdései a sanofi pasteur védőoltásaival kapcsolatosak, kérjük, hívja a Gyógyszerinformációs Szolgálatunkat a +36 1 505 0055 telefonszámon!

Amennyiben Ön orvos

  • Regisztráljon a honlapunkon, ahol termékeinkről teljes körű információt teszünk elérhetővé az Ön számára!
  • A sanofi pasteur védőoltásaival kapcsolatos kérdések esetén, kérjük, hívja a Gyógyszerinformációs Szolgálatunkat a +36 1 505 0055 telefonszámon!
  • Kérjük, kövesse az orvosi kérdésekre vonatkozó szabályozásokban meghatározott eljárásokat (2005. évi XCV tv. az emberi alkalmazásra kerülő gyógyszerekről és egyéb, a gyógyszerpiacot szabályozó törvények módosításáról)!

Egyéb kérdések

A fentiektől eltérő témájú kérdéseivel kapcsolatosan, kérjük, a kapcsolat@sanofi.com e-mail címre írjon!
A kapcsolatfelvétel szolgáltatásként működik, célja nem mellékhatások és más orvosi témájú kérdések bejelentése.

Titoktartás:

A SANOFI-AVENTIS Zrt. garantálja a látogatók adatainak védelmét. E-mail üzenetét és annak tartalmát csak üzenete megválaszolására használjuk fel. Címére kérése nélkül anyagokat nem küldünk.

Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy kérdésére időben választ adjunk.