Printed From:

Aktualitások


Fókuszban az influenza oltások – ismét nyílik az oltópont Újpesten!

2016.10.18.

Előzze meg a náthás időszak várótermi tolongását! Oltassa be magát influenza ellen!

Tovább a cikkhez »

Ön kinek a pártján áll az influenza elleni küzdelemben?

2016.10.18.

Nyílik az Újpesti oltópont!

2015.11.17.

Az Újpesti Önkormányzat és a kerületben működő Sanofi gyógyszeripari vállalat idén is megnyitja oltópontját. Ennek keretében az Újpestiek termelői áron juthatnak hozzá az influenza elleni védőoltáshoz.

Tovább a cikkhez »

Közeledik az influenza szezon: Újpestieket olt a Sanofi

2015.11.26.

A IV. kerületi lakosok az orvosi rendelők mellett a Sanofi újpesti telephelyén is megkaphatják az influenza elleni védőoltásukat. A vállalat immár negyedik alkalommal létesít oltópontot Tó utcai telephelyén.

Tovább a cikkhez »

Újpesti oltópont - Idén is mindenkit várunk

2014.11.24.

Az Újpesti Önkormányzat és a Sanofi által életre hívott influenza elleni oltóponton idén is mindenkit várunk, aki a 18. életévét betöltötte és védené önmagát vagy a környezetét az influenzától. Az oltóponton mind a hagyományos, mind a mikrotűs védőoltás beadatható.

Tovább a cikkhez »

Újpesti oltópont

2013.11.20.

Az Újpesti Önkormányzat és a kerületben működő Sanofi gyógyszeripari vállalat idén is megnyitja oltópontját. Ennek keretében az Újpestiek termelői áron juthatnak hozzá az influenza elleni védőoltás hagyományos, illetve mikrotűs változatához.

Az oltóponton minden 18 évet betöltött Újpestit szeretettel várunk, aki szeretné megszerezni a védettséget.

Tovább a cikkhez »

Zoltán Erika szurival védekezik az influenza ellen

 

Már sokan készülnek az influenza-szezonra. Vannak, akik vitaminokkal, zöldségekkel, gyümölcsökkel, és vannak, akik oltással is próbálják megelőzni a betegséget, például Zoltán Erika és Vámos Erika. Az énekesnő és a műsorvezető is nagyon odafigyel saját és családja egészségére. Vámos Erikának egész gyűjteménye van védőoltásokból, oltási könyvében rendszeresen ellenőrzi, hogy a rizikót jelentő betegségek, mint például az influenza ellen megvan-e az aktuális oltása.

Forrás: tv2.hu

Védekezzünk az influenza ellen!

 

Miért és hogyan védekezzünk a járvány ellen? Megtudhatod a Több mint TestŐr videójából!

Forrás: tv2.hu

Influenzatrendek Magyarországon 2013-2014

Elkezdődött a 2013/2014-es influenza szezon - Fontosabb tudnivalók

Annak ellenére, hogy az influenza vírus a korábbi években csak november-december hónapban jelent meg Magyarországon, és a járványos megbetegedések január-február körül kezdődtek, itt ősz küszöbén - a Medicina felkérésére- fontosnak tartom röviden átismételni a lényegesebb tudnivalókat az influenzáról és az influenza elleni védőoltásról.

Tovább a cikkhez »